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Monitoring and modelling of physicochemical properties of papaya chips during vacuum frying to control their sensory attributes and nutritional value
(2021-06)
Vacuum frying is an alternative technology to obtain fruit snacks with higher sensory and nutritional quality compared to traditional fried snacks. Vacuum frying of a carotenoid-rich fruit (red-fleshed papaya) was performed ...
Método para la obtención de un extracto rico en taninos del ácido elágico a partir de frutos que contienen estos compuestos, y extracto obtenido usando dicho método
Method for obtaining an extract rich in ellagic acid tannins from fruits that contain these compounds, and resulting extract
(2011-05-12)
La presente invención se relaciona con el campo de la biotecnología y con los procesos que emplean tecnologías
membranarias, y en particular se refiere a un método para la obtención de un extracto enriquecido en taninos ...
Procedimiento para la preparación de jugo de noni
(2014)
Se refiere a un procedimiento de preparación de jugo de noni que comprende etapas de: a) triturado de los frutos de noni cuando están en estado de madurez blanco translúcido para producir un puré de frutos de noni; b) ...
Selection of optimal ripening stage of papaya fruit (Carica papaya L.) and vacuum frying conditions for chips making
Selección del estado óptimo de maduración de papaya (Carica papaya L.) y de las condiciones de fritura al vacío para la elaboración de chips
(2021)
The aim of this study was to compare the physicochemical characteristics of papaya fruits from Costa Rica (Carica papaya L. cv Pococí) and vacuum-fried chips obtained from these fruits at three different postharvest ripening ...