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Reducción de Salmonella Senftenderg y Escherichia coli en piel de cerdo utilizando soluciones de dióxido de cloro gaseoso
(2001)Se estudió la reducción de Salmonella senftenberg y Escherichia coli piel de cerdo utilizando dióxido de cloro gaseoso. Se tomaron asépticamente muestras de piel de cerdo del área de la pierna y se inocularon con aproximadamente ... -
Rehydration following exercise in the heat: a look at alternative formulations and the role of plasma volume expansion in excess diuresis
(2014)Rehydrating an athlete or physically active person who incurs dehydration during exercise is important, especially when this person must fully recover within a short period of time such as when practicing twice a day or ... -
Rendimientos y coeficientes técnicos en las etapas de cosecha, postcosecha y procesamiento del palmito de pejibaye (Bactris gasipaes)
(1993)Se determinaron los rendimientos y coeficientes técnicos de palmito, en plantaciones de pejibaye (Bactrisgasipaes) durante las etapas de cosecha, postcosecha y procesamiento. Las variables sujetas a análisis fueron: longitud, ... -
Reviteca 1(2)
(Reviteca, Vol 1 No. 2, julio / diciembre, 1992, 1992-07) -
Reviteca 2(1-2)
(Reviteca, vol. 2, n. 1-2, 1993, 1993) -
Reviteca 3(1-2)
(Reviteca, vol. 3, n. 1-2, 1994, 1994-03) -
Reviteca 4
(Reviteca, vol. 4, 1995, 1995-04)Incluye el volumen completo de la revista REVITECA, 1995. -
Selenium Concentrations in Serum and its Outputs in Milk and Urine from Grazing Jersey Cow Herds Found in Two Dairy Production Regions from Costa Rica
(2017)Objective: The study aimed to determine the concentration of selenium (Se) and glutathione peroxidase (GSH-Px) in serum and the Se concentration in milk and urine in grazing Jersey cows in two dairy producing areas of Costa ... -
Sensorial descriptors for vegetarian pigeon pea hamburger patties according to a focus group
(2015)The Pigeon Pea is a legume that has become an alternative food security crop, associated with improvement of the soil, fodder, green manure and the protection of hidric basins. It is rich in vitamins and proteins and ... -
Supervivencia del Vibrio cholerae y V. parahaemolyticus en el ceviche
(1994)Se estudió la supervivencia de Vibrio cholerae y V. parahaemolyticus, en ceviche preparado con una formulación estandarizada en Costa Rica. Se inoculó el pescado troceado para obtener cargas aproximadas, de cada microorganismo ...