ListarAgronomía por tema "Maize"
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Characterization and Development of UV and Aluminium Tolerance in Maize
(2018-11-29)Current estimates suggest that the world population may increase to 9,6 billion in 2050. Demand for agricultural products may also increase by 50% by 2030, as situation that requires intensification of food production ... -
Diversity in somatic DNA repair efficiencies between commercial inbred maize lines and native Central American purple landraces
(2021)Maize is a staple food all over the world. Models for climate change suggest that, in the future, cloud formation might be reduced in the tropics increasing the exposure to Ultraviolet-B (UV-B) radiation, a DNA-damaging ... -
Efecto de la nutrición mineral sobre la producción de forraje verde hidropónico de maíz
(2017)El forraje verde hidropónico (FVH) consiste en la producción especializada de biomasa vegetal a partir del crecimiento inicial de plántulas, la cual representa una alternativa en alimentación animal ante el sistema ... -
Maíces nativos de Guanacaste, Costa Rica: caracterización de los granos
(2018-12)No existe información sobre caracterización de los granos de maíces nativos de Costa Rica. Durante los meses de abril a agosto de 2013, se recolectaron muestras de granos de maíces (Zea mays L.) nativos (también llamados ...